Skip to main content

Tilbud! 15% rabat på al fotografering booket inden 1. september

Fotostudie og galleri i København

Alle typer fotografering og salg af fotokunst

Fotografering og fotokunst i København

Velkommen i mit fotostudie og galleri i København. Herfra udfører jeg alle typer af fotografering for private og erhverv. Fotostudiet også et galleri, hvorfra jeg udstiller al min fotokunst, som du efter aftale altid kan komme og se og opleve.

Fotografierne kommer trods alt sjældent til deres ret gennem displayet på en mobiltelefon. Gennem et fysisk møde med fotokunsten kan du lettere se, hvordan samspillet mellem fotografi og materialer går op i en højere enhed. Kontakt mig i dag på mail eller telefon, hvis du gerne vil besøge galleriet.

Kontakt & åbningstider: åbent efter aftale

Fotostudiet/galleriet er kun åbent efter aftale. Du kan altid både kontakt mig på mail eller telefon eller via kontaktformularen på denne side, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller gerne vil lave en besøgsaftale:

Adresse: Kastanie Allé 16, 2720 Vanløse
Tlf.: +45 61 33 90 84
Mail: mail@life-photo.dk

Hvor ligger fotostudiet/galleriet?

Fotostudiet/galleriet ligger på Kastanie Allé 16, 2720 Vanløse. Det er let at komme til både med bil, cykel og offentlig transport.

Det ligger blandt andet i gåafstand fra Vanløse Station og Flintholm Station. Dertil er der mulighed for at parkere bilen uden foran studiet.