Skip to main content

Fotograf med over 30 års erfaring

Fotograf John Bo

Mit navn er John Bo, og jeg har en stor passion for fotografering. Derfor har jeg arbejdet med det i omkring 30 år. Selvom jeg har arbejdet med det i alle disse år, så vil det aldrig blive en rutine for mig.

Et billede og en kunde er ikke bare et billede og en kunde. Jeg gør en ære ud af at lytte til dine behov og ønsker, og hvad det skal bruges til. Samtidig skal det også være sjovt og hyggeligt, at få taget billeder, så jeg bestræber mig på, at det bliver så afslappet og hyggeligt som muligt – det giver altid det bedste resultat og en tilfreds kunde. Mange kunder fortæller mig da også, at jeg får skabt en afslappet og god stemning.

Igennem 30 år har jeg beskæftiget mig med alle aspekter af fotografering. Foruden fotografering af mennesker, natur og miljø hører bryllupsfotografering til mine store passioner. Det skyldes mest af alt den nerve og den glæde, man oplever ved et bryllup, hvor jeg som fotograf har et skud til at fange stemningen ved den store dag. Gennem den rette planlægning og udnyttelse af min erfaring lykkes det heldigvis gang på gang.

Hos Life Photography kan jeg hjælpe dig med alle typer af fotoopgaver fra portrætfotografering, billeder til CV eller profiler, erhvervsfotografering, reklamefotografering, modefotografering og alt derimellem i hele landet. Jeg tilbyder både mulighed for fotografering on location eller i et fotostudie, så du får præcist de billeder, som du ønsker.

Vil du at høre mere, må du endelig ringe til mig eller sende mig en e-mail. Jeg sikrer dig en god oplevelse til en fornuftig pris.