Skip to main content

Tilbud! 15% rabat på al fotografering booket inden 1. september

Bryllupsfotograf

Søger du en professionel bryllupsfotograf, der kan hjælpe jer med at forevige jeres store dag? Så er du kommet til det rette sted. Bag Life Photography står fotografen John Bo, der har mere end 30 års erfaring med bryllupsfotografering. Vi tilbyder høj service, fair priser og skarpe bryllupsbilleder i hele Danmark.

Galleri - bryllupsfotografering

Priser for bryllupsfotografering

For at gøre det lettere for dig har jeg kreeret flere faste pakker med bryllupsbilleder fra 6.500 kr., og opefter. Alle pakker indeholder som minimum billeder af selve vielsen og de officielle bryllupsbilleder, som tages on location efter aftale. Prisen inkluderer også minimum 150 professionelt redigeret, digitale bryllupsbilleder i fuld opløsning.

Pakkeløsninger

Hos Life Photography vil vi gerne tilpasse os dine behov til bryllupsfotografering. Derfor kommer vi altid med skræddersyet tilbud, som passer til jeres ønsker. Herunder finder du vores tre standardpakker, hvor prisen naturligvis er alt inklusiv. Kontakt mig i dag, så finder vi den rigtige løsning til jer.

Pakke 1:

Vielse og bryllupsbilleder

 • Fotografering af selve vielsen og stemningen før, under og efter.
 • Diverse gruppebilleder ved kirke/rådhus.
 • Bryllupsbilleder on location (beregn minimum 45 min til det)

I modtager:

 1. Mellem 150-250 fuldt redigeret billeder, som leveres digitalt og i fuld opløsning

6.500 kr.

Bemærk: ved kørsel på over 50 km fra København kan en merpris forekomme i det endegyldige tilbud.

Pakke 2:

Vielse, bryllupsbilleder og reception

 • Fotografering af selve vielsen og stemningen før, under og efter.
 • Diverse gruppebilleder ved kirke/rådhus.
 • Bryllupsbilleder on location (beregn minimum 45 min til det)
 • Fotografering af receptionen og alt som sker ved denne

I modtager:

 1. Mellem 300-450 fuldt redigeret billeder, som leveres digitalt og i fuld opløsning.

12.500 kr.

 

Ønskes der billeder af brudens klargøring med mere inden vielsen, så kan dette tilkøbes for 1200,- kr. Denne pris gælder for bryllupspakke 1 og 2.

Pakke 3:

Skræddersyet pakke

 • Hvis pakkeløsning 1 og 2 ikke dækker jeres behov, kan jeg også lave et skræddersyet tilbud, som eksempelvis kan indeholde fotografering til et heldagsbryllup, dvs. frem til og med brudevalsen.
 • Jeg bestræber mig på, at alle priser er gennemskuelige, og derfor er alt inklusiv i priserne i mine tilbud. Dette gælder også al kørsel frem og tilbage. Kontakt mig gerne hvis du vil have et uforpligtende tilbud på lige netop den bryllupsfotografering, som I har brug for.

Ring for tilbud

 

Nærbillede af nygift brud

Billeder til fest og reception

Hvis I ønsker at få taget billeder af receptionen eller bryllupsfesten, kan jeg også sagtens hjælpe jer med dette. Kontakt mig i dag på telefon 61339084 eller e-mail, hvis I ønsker et samlet tilbud på fotografering af hele jeres bryllup inklusiv reception og/eller festen.

Hvor tilbyder jeg bryllupsfotografering?

Jeg tilbyder bryllupsfotografering på hele Sjælland, Lolland-Falster og de omkringliggende øer.

Dette gælder både som bryllupsfotograf ved kirkebryllupper, vielser på rådhuset eller på andre lokationer, hvis I har særlige ønsker til dette.

Ring til mig i dag og lad os få en snak om jeres specifikke ønsker til drømmebrylluppet.

Nærbillede af nygift brudepar

Køb gavekort til fotografering

Hos Life Photography kan du købe gavekort til dig selv og andre. En perfekt gave til dine børn eller forældre til den jobsøgende eller det nyforlovede par. Gavekortets beløb fastsætter du helt selv. Kontakt mig, så vi i fællesskab kan sammensætte et gavekort.

John Bo professionel fotograf

Kontakt mig her