Bryllupsfotograf

Søger du en professionel bryllupsfotograf, der kan hjælpe jer med at forevige jeres store dag? Så er du kommet til det rette sted. Bag Life Photography står en enmandshær bestående af fotografen John Bo, der har mere end 30 års erfaringer med blandt andet fotografering af bryllupper.

Læs mere om mine priser og vilkår her →

Priser for bryllupsfotografering

For at gøre det lettere for dig har jeg kreeret en fast pakke med bryllupsbilleder til kun 4.875 kr., der indeholder billeder af selve vielsen og de officielle bryllupsbilleder, som tages on location efter aftale. Prisen inkluderer også 40 professionelt redigeret, digitale bryllupsbilleder i fuld opløsning.

Kontakt mig her →

25% rabat på bryllupsfotografering

I anledning af det genåbnede Danmarks ankomst tilbyder jeg i øjeblikket 25% rabat på bryllupsfotografering, hvis du bestiller inden d. 1. november 2020. Tilbudet gælder også ved fremtidige bookinger fx hvis brylluppet først skal stå i 2021 eller 2022. Kontakt mig i dag og få et godt tilbud på bryllupsfotografering.

Billeder til fest og reception

Hvis I ønsker at få taget billeder af receptionen eller bryllupsfesten, kan jeg også sagtens hjælpe jer med dette. Kontakt mig i dag på telefon 61339084 eller e-mail, hvis I ønsker et samlet tilbud på fotografering af hele jeres bryllup inklusiv reception og/eller festen.

Hvor tilbyder jeg bryllupsfotografering?

Jeg tilbyder bryllupsfotografering i hele landet inklusiv øerne. Dette gælder både som bryllupsfotograf ved kirkebryllupper, vielser på rådhuset eller på andre lokationer, hvis I har særlige ønsker til dette. Ring til mig i dag og lad os få en snak om jeres specifikke ønsker til drømmebrylluppet.