Skip to main content

Tilbud! 15% rabat på al fotografering booket inden 1. september

Medarbejderportrætter

Søger du en fotograf til at tage professionelle medarbejderportrætter? Så er du i gode hænder hos Life Photography. Jeg hjælper jer med at skabe et virksomhedsportræt, der er tro mod jeres unikke kultur og forretning. Hvad enten I skal bruge billeder af medarbejdere til hjemmesiden eller intranettet, headshots, fællesbilleder eller andre erhvervsportrætter, løser jeg opgaven for jer. Jeg har mere end 30 års erfaring og giver altid en retfærdig pris inkl. kørsel uden skjulte gebyrer.

Medarbejderportrætter til inspiration

Hvad koster portrætter af medarbejdere?

Prisen på medarbejderportrætter afhænger af flere faktorer heriblandt antal medarbejdere, lokation, særlige ønsker og tidspunktet for fotograferingen. Derfor foretrækker jeg altid, at høre jeres ønsker og på den baggrund give et komplet tilbud. Det betyder også, at der ikke er noget opstartsgebyr eller skjulte merpriser i forbindelse med transport eller lignende.

Af hensyn til at du kan udregne en circa-pris,  kan I forvente, at den endelige pris pr. medarbejder kommer til at være omkring 600-700 kr., hvis I er færre end 10 eller 500-600 kr. hvis I er flere. Generelt set, desto flere billeder, der skal tages på én gang, desto lavere kommer prisen pr. medarbejderportræt ned.

Hvad er inkluderet i prisen?

Når du bestiller medarbejderportrætter hos Life Photography, får du altid det her med i prisen:

  • Fotografering af medarbejdere
  • Indledende samtale og tilbud
  • Min transporttid og kørsel
  • Professionel redigering og retouchering af billeder.
  • Mulighed for udvælgelse af de rigtige billeder i mit online billedgalleri
  • Levering af billeder både i farve og sort/hvid
Medarbejdere holder møde i sofagruppe

Hvor ligger fotostudiet?

Mit fotostudie ligger på Kastanie Allé 16, 2720 Vanløse. Det er let at komme til både med bil, cykel og offentlig transport.

Fotostudiet ligger blandt andet i gåafstand fra Vanløse Station og Flintholm Station. Dertil er der mulighed for at parkere bilen uden foran studiet.

John Bo professionel fotograf

Kontakt mig her