Portrætfotograf i København med 30 års erfaring

Få taget et professionelt portrætfoto i København og omegn af Life Photography. Bag kameraet står fotografen, John Bo, der har mere end 30 års erfaring som portrætfotograf. Jeg tager både portrætfotos af børn, babyer, søskende, familier, par og andre konstellationer.

Uanset om du ønsker at få taget et portrætfoto i et professionelt studie eller vil have det taget ude på et specifikt sted i byen eller ude i naturen, er jeg tilgængelig langt de fleste steder i landet. Ring til mig i dag og få et tilbud på portrætfotografering.

Læs mere om mine priser og vilkår her →

Portrætfoto til lave priser

En helt standard portrætfotoserie med 1-4 personer koster 875 kroner. Med i prisen får du to professionelt redigerede, digitale billeder, som kan blive taget, hvor du end måtte ønske det – lige fra et fotostudie til på en bestemt lokation efter dit ønske. Bemærk at førnævnte pris gælder ved maksimum 50 kilometers kørsel. Herefter forekommer en merpris. Ønsker du flere billeder redigeret, kan jeg sagtens være behjælpelig med dette for et lille ekstra beløb. Ring til mig i dag og lad mig høre om dine ønsker.

Få 10% rabat på al portrætfotografering

Frem til 31. december 2021 kan du få 10% rabat på alle typer af portrætfotografering, uanset om billedet skal tages on location eller i mit fotostudie. Kontakt mig i dag så vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker.

Kontakt mig her →

Udprint af portrætfotos

Ønsker du at få dine portrætfotos udprintet, kan jeg også tilbyde dette. Du finder den fulde oversigt med priser på print af portrætbilleder her.

Hvor tilbyder jeg portrætfotografering?

Jeg tilbyder portrætfotografering i storkøbenhavn. Dog tager jeg en merpris ved kørsel på mere end 50 km. Du kan få taget dine billeder lige netop der, hvor du ønsker det. Det gælder både i dit private hjem, på gaden eller ude i naturen. Endelig kan du også få taget billedet i et professionelt fotostudie. Uanset hvilken løsning du foretrækker, står jeg klar til at hjælpe.

Hvor ligger fotostudiet?

Fotostudiet ligger på Kastanie Allé 16, 2720 Vanløse. Det er let at komme til både med bil, cykel og offentlig transport.

Fotostudiet ligger blandt andet i gåafstand fra Vanløse Station og Flintholm Station. Dertil er der mulighed for at parkere bilen uden foran studiet.

Hvorfor få taget et professionelt portrætfoto?

Der kan være mange gode grunde til, at du overvejer at få taget et flot billede af en professionel portrætfotograf.

Måske ønsker du at få foreviget et øjebliksbillede af din familie eller venner, som du kan se tilbage på og mindes i fremtiden. Måske er du jobsøgende og har derfor brug for et knivskarpt billede til din jobansøgning eller LinkedIn-profil. Det kan selvfølgelig også være, at du er på jagt efter kærligheden, og mangler det perfekte billede til Tinder eller datingprofilen.

Uanset hvad du skal bruge billedet til hjælper jeg gerne til med mine mere end 30 års erfaring som portrætfotograf. Jeg tilbyder faste lave priser og dækker store dele af Danmark. Kontakt mig i dag og få et godt tilbud.

Gruppebillede taget af professionel fotograf
CV billede til jobansøgning

Billede til CV, jobansøgning eller LinkedIn profilen

Hvis du er jobsøgende, eller er på jagt efter nye udfordringer, handler det om at stå knivskarpt i sit professionelle udtryk. Dette kan blandt andet hjælpes på vej af en solid jobansøgning, gode referencer og ikke mindst af et præsentabelt billede til CV’et eller LinkedIn-profilen. Billedet på CV’et er nemlig en glimrende måde for din kommende arbejdsgiver til at danne sig et godt førstehåndsindtryk af dig som person, da et billede – som man ofte siger – siger mere end 1.000 ord.

Når du får taget et professionelt portrætbillede, er du sikker på, at kompositionerne i orden og lyset er sat korrekt, så dine bedste sider fremhæves naturligt. Det er en del sværere at opnå med et halvdårligt kamera fra en mobiltelefon, taget på en gråvejrsdag af et nærtstående familiemedlem, venner eller bekendte, der altid ender lidt rystet eller med pegefingeren foran linsen. I så fald bør du bede dem læse denne guide til portrætfotografering, som forhåbentlig kan hjælpe dig til et bedre resultat.

Jeg garanterer dig en flot fotoserie med professionelle billede til en fast lav pris. Oven i prisen får du også 2 digitalt redigerede billeder i fuld opløsning, så billeder næsten vælter ud af ansøgningen på skærmen eller papiret. Ønsker du flere redigerede billeder, kan dette naturligvis klares mod en beskeden merpris. Ring til mig på 61339084 eller kontakt mig via denne kontaktformular.

Portrætbillede til datingprofilen eller sociale medier

Om vi vil det eller ej, er verden blevet mere digital. Derfor har langt de fleste af os også fået en slags digitalt butiksvindue, hvor venner, bekendte, kolleger og alle dem, vi endnu ikke har mødt, har mulighed for at “tjekke os ud”. Af den grund kan man føle sig fristet til at ville fremstå så præsentabelt som muligt, i særdeleshed hvis det er kærligheden, man er på jagt efter.

Jeg har mange års erfaring med portrætfoto til både datingprofiler, datingapps og sociale medier. Så hvis du er på udkig efter en professionel fotograf til at klare denne type fotoopgaver, vil jeg meget gerne give dig et fordelagtigt tilbud. Du kan se min priser her.

Portrætfoto af kvinde til datingprofil i sort og hvid
Skolefoto af pige taget som portræt

Få taget et portræt som skolefoto

På grund af den nuværende situation i Danmark har det i år ikke været muligt at få taget ordentlige klassebilleder og skolefotos.

Af den grund tilbyder jeg muligheden for at få taget private skolefotos som smukke portrætbilleder enten hjemme hos jer, i et professionelt fotostudie eller på en anden lokation efter jeres ønske.

På den måde er I sikre på at få årets billede til samlingen, som kan blive guld værd om en årrække, når man vil mindes tilbage på skoletiden.

Kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud.