Skip to main content

Tilbud! 15% rabat på al fotografering booket inden 1. september

Køb gavekort til fotografering

Hos Life Photography kan du købe gavekort til dig selv og andre. En perfekt gave til dine børn eller forældre til den jobsøgende eller det nyforlovede par. Gavekortets beløb fastsætter du helt selv. Kontakt mig, så vi i fællesskab kan sammensætte et gavekort.

Priser på CV-billeder

Hos Life Photography vil vi gerne gøre det lettere at være jobsøgende. Derfor har vi sørget for, at det ikke skal koste en bondegård at få taget professionelle fotos til CV’et, LinkedIn eller øvrige profilbilleder.

Et standard cv billede koster 875 kr. I den pakke tager vi en række billeder fra forskellige vinkler og distancer, hvorefter du kan udvælge to, som bliver professionelt redigeret og digitaliseret. For at opnå det bedste resultat anbefales det, at billederne tages i vores fotostudie i Vanløse. Jeg tilbyder dog også 50 kilometers kørsel i den ovenstående pris, hvis du skulle have et ønske om at få taget et billede et andet sted.

– Pakke 1: CV billeder i fotostudiet inkl. to redigerede billeder = 875 kr.

– Pakke 2: CV billeder inkl. 50 km’s kørsel og to redigerede billeder = 875 kr.

– Pris pr. ekstra billede = 148 kr.

Kontakt mig her →

Skarpe billeder til jobsøgningen

Er du på udkig efter en professionel fotograf til CV-billeder, LinkedIn fotos eller andre typer af profilbilleder, så er du altid sikret en skarp pris hos Life Photography. Bag kameraet står fotografen John Bo, der med sine 30 års erfaring kan garantere dig en flot portrætfotoserie til dit professionelle liv.

Nedenfor finder du et udvalg af CV-billeder og portrætter, som har hjulpet en række andre med at optimere deres sociale medieprofiler og opnå nye jobmuligheder. Her kan du også læse mere om mine priser og få inspiration til, hvordan du får mest muligt ud af dine nye billeder.

Fotograf til CV-billeder i København og på Sjælland

Hos Life Photography tilbyder vi fotografering af billeder til CV’er, LinkedIn-profiler eller øvrige profilbilleder samt klassiske portrætfotos i hele København og det meste af Sjælland. Med i min standardpris får du nemlig 50 kilometers kørsel (fra Vanløse i København), hvorefter jeg tager en merpris.

Som standard vil jeg dog anbefale dig, at du får taget dine CV-billeder i mit professionelle fotostudie i Vanløse, da jeg har kan garantere de rigtige lysforhold og ensartede baggrunde, som i sidste ende giver et bedre billede.

Profilbilleder til virksomheder

Ønsker du at få taget billeder af medarbejderne i din virksomhed, har du gode muligheder for dette hos Life Photography. Billederne kan I naturligvis enten få taget i mit professionelle fotostudie, ude på jeres arbejdsplads eller et helt tredje sted efter jeres ønske.

Her vil jeg naturligvis komme med min anbefaling til, hvordan I kommer til at opnå det bedst mulige resultat.

Afhængigt af antallet af medarbejdere, der skal fotograferes og billeder, som efterfølgende skal behandles, kan jeg med sikkerhed give jer en særdeles favorabel pris.

Kontakt mig i dag og få et godt tilbud.

Professionelle billeder til CV, LinkedIn og profilbilleder

Der kan være mange gode grunde til at få taget professionelle billeder til CV, LinkedIn og profilbilleder. Måske er du jobsøgende og derfor har brug for et knivskarpt billede til din ansøgning. Det kan også være, at du arbejder i en klassisk headhunting-branche, hvor et mere professionelt profilbillede på LinkedIn kan være vejen frem til at komme i betragtning og få flere henvendelser. I begge tilfælde vil det rigtige billede hjælpe dig til at opnå dine mål.

Hos Life Photography mener vi, at de bedste billeder opstår i samarbejdet mellem fotografen og den fotograferede. Her taget vi arbejdet seriøst, og derfor bruger vi lang til på at sikre, at du føler dig tryg foran kameraet og bliver afslappet, fordi det i sidste ende sikrer, at du tager dig bedst muligt ud.

Derfor kan du forvente en helt anden, professionel oplevelse ved at få taget dit billede hos Life Photography til sammenligning med en selfie eller et billede, som din en kæreste, ven eller et familiemedlem tager for dig i privaten, mens han/hun står og klukgriner samtidig.

Hvorfor skal du have et professionelt CV-billede?

I ethvert godt CV hører et professionelt billede sig naturligvis til. Det skyldes måske mest af alt den berygtede “Halo-effekt”, som du måske har hørt om før. Hvis ikke får du her en kort forklaring:

Halo-effekten er et fænomen, hvor vi mennesker lader et enkelt alment træk, en egenskab eller et førstehåndsindtryk af en person eller et objekt overskygge den samlede bedømmelse af vedkommende. Effekten er flere gange blevet undersøgt i den akademiske verden, hvor den i flere tilfælde er blevet påvist. Det er ligeledes påvist, at effekten både findes med positivt og negativt fortegn.

Netop af den grund kan kvaliteten af billedet på ens CV komme til at være en overskyggende faktor, der enten kan have positive eller omvendt negative konsekvenser for ens fremtidige jobsøgning. Hvis dit billede ikke er godt nok, kan det i værste fald medfører, at du slet ikke bliver taget i betragtning til jobbet, selvom du har de fornødne kompetencer og den rette baggrund.

Når du får taget dine CV- og profilbilleder hos Life Photography, er du sikker på, at der er tænkt over alle detaljer fra lysindfald til komposition. Derudover vil du efterfølgende få dine billeder redigeret digitalt, så alt kommer til at stå knivskarpt.

Hvorfor få taget CV foto hos John Bo?

Der er særligt 5 gode grunde til, at du bør overveje at få taget dine billeder hos John Bo:

1. Med 30 års erfaringer er der garanti for gode billeder.

2. Billederne kan blive taget i et professionelt fotostudie i Vanløse.

3. Priserne er helt i bund og inkluderer det efterfølgende redigeringsarbejde.

4. Der bliver ikke skyndet på dig. Her er der tid til, at du kan blive tryg foran kameraet. Det giver nemlig de bedste billeder, og det går vi meget op i.

5. Listepriserne dækker naturligvis ikke for alles behov. Derfor kan du altid få et skræddersyet tilbud.

Hvor ligger fotostudiet?

Fotostudiet ligger på Kastanie Allé 16, 2720 Vanløse. Det er let at komme til både med bil, cykel og offentlig transport.

Fotostudiet ligger blandt andet i gåafstand fra Vanløse Station og Flintholm Station. Dertil er der mulighed for at parkere bilen uden foran studiet.