Skip to main content

Tilbud! 15% rabat på al fotografering booket inden 1. september

Erhvervsfotograf til firmaprofilering og branding

Få en professionelt udseende forretning med professionelle billeder til din virksomhed. Med de rigtige billeder af din organisation og dine medarbejdere kan du øge legitimiteten, forbedre kommunikationen og i sidste ende få flere kunder.

Life Photography tilbyder alle former for erhvervsfotografering efter dine ønsker, i hele landet og tilmed til utroligt skarpe priser.

Se udvalgte billeder herunder eller læs mere om erhvervsfotografering her.

Virksomhedens visuelle udtryk er en central del af dens kommunikation. Gennem billeder af virksomhedens fysiske arealer og ikke mindst dens medarbejdere bliver virksomheden personliggjort og håndgribelig og dermed mere menneskelig. Da mennesker bedst kan lide at købe fra andre mennesker, kan de rigtige billeder derfor være med til at styrke dine salg og din forretning.

Hos Life Photography kommer din organisation i trygge hænder hos fotografen John Bo, der har mere end 30 års erfaring med erhvervsfotografi. Hvad enten du ønsker professionelle en komplet firmaprofilering, billeder af dine medarbejdere eller professionelle billeder af butikken, lageret, kontoret eller lignende tilbyder jeg skræddersyet tilbud – altid til en fair pris.

Portrætfoto af mand i jakkesæt til jobansøgning

Hvorfor er billeder vigtige for din organisation?

Du kender det sikkert selv. Man klikker sig rundt på nettet efter et specifikt produkt eller en ydelse og kommer ind på hjemmeside, hvor der enten ikke er nogen billeder eller nogle få tarvelige billeder i lav opløsning. Den slags hjemmesider er man hurtigt videre fra, hvorved virksomheden mister sit potentielle salg, førend man overhovedet er kommet i gang.

Billeder er centrale for din organisation, fordi de udgør dens ansigt både indadtil og udadtil. Hvis billederne er sløje, uskarpe eller på anden vis ser uprofessionelle ud, kan de derfor være direkte skadelige for organisationens udtryk. Dårlige billeder eller mangel på billeder helt generelt kan være lige netop den faktor, der afholder kunderne fra at købe dit produkt, eller den faktor der afholder din nye stjernemedarbejder fra at søge stillingen.

Kort sagt er billeder vitale for organisationen og dens formål. Hvis du ønsker mere forretning, vil en professionel erhvervsfotograf med andre ord hurtigt kunne tjene sig selv hjem igen.

Kontakt mig her →

Billeder til firmaprofilering

Organisations- og virksomhedskommunikation er andet og mere end verbal og skriftlig kommunikation. Det strækker sig til alt, hvad organisationen er, siger og gør. Derfor er det visuelle udtryk en central del af kommunikationen, da den er med til at sætte ansigt på organisationen. Af den grund kan de forkerte billeder også fører til fejlfortolkninger, der kan være skadelige for organisationen eller virksomheden.

Som professionel fotograf sætter jeg en ære i at indfange din virksomheds identitet og kultur igennem billeder af medarbejdere og fysiske arealer. Det gør jeg gennem samtaler, hvor vi i fællesskab får drøftet jeres ønsker, som jeg efterfølger vil gøre til virkelighed. Kontakt mig i dag og få en uforpligtende snak om jeres ønsker.

Pizzabager ruller pizza ud

Billeder af medarbejdere

Man siger, at medarbejderne er virksomhedens vigtigste aktiv. Det er dem, der får tandhjulene til at dreje rundt, og det er dem, som reelt set er virksomheden. Derfor bruger mange virksomheder også aktivt billeder af medarbejdere til alt fra hjemmesider til nyhedsbreve og andet markedsføringsmateriale.

Der kan være flere fordele ved at tage billeder af dine medarbejdere, som både kan tjene eksternt og internt kommunikative formål.

1) På den ene side kan dine medarbejdere blive en slags reklamesøjle, som kan være med til at gøre organisationen mere håndgribelig og menneskelig og heraf være med at skabe den nødvendige relation og troværdighed, som skal til for at vække kundens interesse og skabe salg.

2) På den anden side kan du give dine medarbejdere en følelse af større tilknytning til organisationen, når du aktivt fremhæver dem i virksomhedskommunikationen. For store organisationen kan billeder af medarbejdere også være et nødvendigt onde for, at de hver især kan huske hinandens navne, afdelinger og arbejdsopgaver, som kan få virksomheden til at løbe gnidningsfrit.

Hos Life Photography tager vi billeder præcist, som du ønsker dem. De kan både blive taget ude hos jer eller i mit professionelle fotostudie afhængigt af jeres ønsker. Har din virksomhed brug for professionelle billeder, så kontakt mig i dag og få et fair tilbud.

Erhvervsfotografering i hele landet

Hvad enten du skal bruge en erhvervsfotograf i København, Århus, Odense eller udenfor de store byer, står jeg klar til at løse opgaven for jer. Jeg tilbyder nemlig erhvervsfotografering i hele landet både on location eller i mit profesionelle fotostudie i København, der er særligt velegnet til ensartet billeder af medarbejdere.

Det at skabe den rette identitet kræver ofte et stringent visuelt udtryk. Af den grund foretækker de fleste foretrækker også at få taget flere forskellige typer af billeder ved samme lejlighed så som portrætter af medarbejdere, stemningsbilleder af lokaler og arbejdsmiljø, produktbilleder samt øvrige billeder, der er med til at formidle jeres fortælling.

Det er helt centralt for mig, at I får præcist de billeder, I ønsker, som fanger og indkapsler essensen af jeres organisations identitet. Derfor sørger jeg altid for, at I får et skræddersyet tilbud, der tager hånd om jeres behov – og altid til en fair pris.

Kontakt mig i dag og få en uforpligtende snak om jeres ønsker.

Danmarkskort med grøn baggrund

Hvor ligger fotostudiet?

Fotostudiet ligger på Kastanie Allé 16, 2720 Vanløse. Det er let at komme til både med bil, cykel og offentlig transport.

Fotostudiet ligger blandt andet i gåafstand fra Vanløse Station og Flintholm Station. Dertil er der mulighed for at parkere bilen uden foran studiet.

Medarbejderportrætter