Category

Blog

Udstilling af fotokunst på Samsø

By Blog No Comments

Tidligere på året havde jeg fornøjelsen af at besøge Galleri NU – KunstCafe’ & Livsnyderi for at vise mine seneste billeder fra Samsø frem. Dette fik indehaveren Claus og jeg en lille sludder om, og den samtale kan du se her under.

Skulle du være interesseret i at opleve fotografierne, kan de ses på Galleri NU på Samsø. Du skal også altid være velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om de eksklusive billeder.

Read More

Bryllupsfotografering ved vielse af brudepar

8 spørgsmål, du altid bør stille til din bryllupsfotograf

By Blog No Comments

Brylluppet, Den Store Dag, dagen hvor alt skal være perfekt, så I kan læne jer tilbage, nyde turen og fejre kærligheden på bedste vis. Måske sidder du lige nu og kigger efter en bryllupsfotograf. Måske har du allerede fundet én?

Hvad enten du er faldet for fotografens stil, synes prisen er i top eller du har fået vedkommende anbefalet, er der en række spørgsmål, som du bør stille til fotografen, så du er sikker på at få lige netop de billeder, i den stil og i det omfang, som du ønsker. De er de spørgsmål, der sikrer, at intet kommer som en overraskelse, og at alt på selve dagen kommer til at foregå gnidningsfrit.

Så hvis der står “bryllupsfotograf” på ønskelisten over de ting, som hører med til dit drømmebryllup, kan jeg varmt anbefale dig at læse videre. Hos Life Photography sørger vi nemlig for, at der altid kommer styr på detaljerne ved et informationsmøde, inden brylluppet skal stå, så I kan nyde jeres store dag uden bekymringer.

Read More

Nygift par bryllupsfotografering ved sø

Sådan får du mere ud af din bryllupsfotograf

By Blog No Comments

Går du og leger med tanken om at hyre en professionel bryllupsfotograf, som kan forevige jeres store dag? Der er mange gode grund til at gøre den drøm til virkelighed. Blandt andet får I muligheden for at få fysiske minder fra dagen, som derved bliver lettere at huske tilbage på selv mange år ude i fremtiden.

Men selv den dygtigste fotograf kan have brug for hjælp fra de, der bliver fotograferet. Netop af den grund vil jeg i dette indlæg give dig nogle gode råd til, hvordan du får endnu mere ud af din bryllupsfotograf, så du sikrer dig de bedst mulige bryllupsbilleder i sidste ende.

Read More