Skip to main content

Tilbud! 15% rabat på al fotografering booket inden 1. september

Fotografering af babyer

Ønsker du at få taget smukke billeder af din baby? Enten alene eller, sammen med dig/jer eller begge dele? Hos Life Photography tilbydes fotografering af babyer både i fotostudiet i København eller på din ønskede lokation. Du skal altid være meget velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud på fotografering af din baby.

Galleri - babyfotografering

Babyfotografering priser

Hos Life Photography tilbyder vi en fast pris på portrætfotoserier af babyer og børn såvel som voksne. En standard portrætfotoserie koster 875 kr og inkluderer en fotosession, to professionelt redigerede og digitaliseret billeder samt eventuelt 50 kilometers kørsel. Du udvælger naturligvis de to billeder, som du ønsker at få efterredigeret.

Hvis du ønsker at få taget billeder i forskellige konstellationer og muligvis på flere forskellige lokationer, vil det medfører en merpris, hvor prislejet tager udgangspunkt i ovenstående pakkepris. Det afhænger i høj grad af dine behov, og derfor vil jeg altid meget gerne komme med et skræddersyet tilbud, så du ender med de rigtige billeder.

Køb gavekort til fotografering

Hos Life Photography kan du købe gavekort til dig selv og andre. En perfekt gave til dine børn eller forældre til den jobsøgende eller det nyforlovede par. Gavekortets beløb fastsætter du helt selv. Kontakt mig, så vi i fællesskab kan sammensætte et gavekort.

Hvor ligger fotostudiet?

Fotostudiet ligger på Kastanie Allé 16, 2720 Vanløse. Det er let at komme til både med bil, cykel og offentlig transport.

Fotostudiet ligger blandt andet i gåafstand fra Vanløse Station og Flintholm Station. Dertil er der mulighed for at parkere bilen uden foran studiet.

John Bo professionel fotograf

Kontakt mig her