Skip to main content

Tilbud! 15% rabat på al fotografering booket inden 1. september

Boudoirfotograf

Hos Life Photography tilbydes boudoirfotografering til fornuftige priser i store dele af Danmark. Med mere end 30 års erfaring med fotografering er du sikker på at få et højt, professionelt niveau og det rette kunstneriske udtryk. Derfor kan du være sikker på at få smukke, sensuelle boudourbilleder, som du kan bruge både som morgengave, gave til kæresten eller som selvforkælelse, der booster din selvtillid.

Læs mere om mine priser og vilkår her →

Køb gavekort til fotografering

Hos Life Photography kan du købe gavekort til dig selv og andre. En perfekt gave til dine børn eller forældre til den jobsøgende eller det nyforlovede par. Gavekortets beløb fastsætter du helt selv. Kontakt mig, så vi i fællesskab kan sammensætte et gavekort.

Hvorfor få taget boudoir billeder?

Der er mange grunde til at få taget boudoirbillede. Nogle ønsker billederne til sig selv på grund af det kunstneriske og kreative aspekt. Andre bruger dem som gave til deres elskere, kærester eller ægtefæller ved fødselsdage, jul, valentinsdage, bryllupsdage eller andre særlige dage. Endelig ser man også ofte brude bruge dem som morgengaver til deres brudgomme udenfor den officielle bryllupsfotografering. I alle tilfælde er et sæt smukke boudoir fotos til stor glæde for giveren og modtageren.

Priser på boudoirfotogarafering

Jeg har ikke nogen fast pris på boudoirfotografering, da det afhænger af transporttid og dine ønsker, som afgør opgavens omfang. Jeg er dog helt sikker på at kunne give dig en attraktiv pris, som du ikke finder meget lavere.

Kontakt mig her →

Tryghed giver bedre boudoirbilleder

Det er vigtigt for mig at skabe de helt rette omgivelser, hvor du kan føle dig tryg i situationen, så du får den bedst mulige oplevelse med boudoirfotografering. Stilarten boudoir kan nemlig være udfordrende. Derfor vil jeg meget gerne høre om dine ønsker og forventninger til boudoir, så jeg kan imødekomme dem på bedst mulig vis.

Min erfaring viser mig at forventningsafstemning og ikke mindst tryghed er vejen til en mere vellykket fotoserie. Af den grund tager vi selvfølgelig en snak om tingene, inden vi starter, og jeg vil både før og under give dig gode råd til at stå foran et kamera og være boudoirmodel, så du får det bedste resultat.

Vi tager naturligvis billederne i dit tempo. Hastværk er lastværk. Særligt ved boudoir, hvor vi gennem arbejdet med positurer, rekvisitter, lys,og vinkler skaber kunstneriske, sensuelle billeder, som fremhæver din krop og former på smukkeste vis. Det kræver tryghed, så du kan overlade dig selv til situationen og slippe hæmningerne.

Hvad er boudoirfotografering?

Boudoir er en særlig type fotografering, der er opstået i Frankrig i 1700-tallet. Af den grund er ordet også fransk, og det dækker over det specifikke værelse, hvor fruen i huset kunne trække sig tilbage og være sig selv. Her kunne den flamboyante, enorme kjole blive taget af, korsettet blive løsnet og håret blive foldet ud.

Det var først i 80’erne, at ordet boudoir første gang blev anvendt i forbindelse med fotografering, og det er i dag synonym med elegante, sensuelle, erotiske fotografier af kvinder i alle aldre. Modsat almindelig portrætter fokuserer man særligt på kvindens øjne og bare hud og frembringe hendes sensualitet gennem tydelige følelser og naturlige udstråling. Selvom billederne er erotiske, må de dog aldrig blive pornografiske.

Bestil tid her→