Skip to main content

Familieportrætter og familiefotos

Hos Life Photography kan du altid taget flotte familiefotos og familieportrætter til fornuftige priser. Bag kameraet står John Bo, der har mere en 30 års erfaring som professionel fotograf. Afhængigt af jeres ønsker kan billederne både blive taget i mit professionelle fotostudie eller på en anden lokation. Kontakt mig i dag og få et tilbud på familiefotografering.

Læs mere om mine priser og dine muligheder her her →

Køb gavekort til fotografering

Hos Life Photography kan du købe gavekort til dig selv og andre. En perfekt gave til dine børn eller forældre til den jobsøgende eller det nyforlovede par. Gavekortets beløb fastsætter du helt selv. Kontakt mig, så vi i fællesskab kan sammensætte et gavekort.

Hvad koster et familiefoto?

Prisen for familiefotos afhænger af opgavens omfang, efterredigerings arbejde og eventuel kørsel. Netop af den grund vil jeg helst give dig et skræddersyet tilbud, efter en kort snak om dine ønsker og forventninger. Har du brug for en indikation af prislejet, kan du finde mine listepriser på diverse fotoopgaver her.

Hvor tilbyder jeg portrætfotografering?

Når det kommer til familiefotos, kan der være mange forskellige ønsker til, hvor billederne skal tages. Der er mange hensyn at tage, og muligvis skal der tages billeder i forskellige familiekonstellationer.

Netop derfor bestræber jeg mig på at gøre det så let for jer som muligt ved at udvise mest mulig fleksibilitet og klarhed i vilkårene.

I udgangspunktet tilbyder jeg portrætfotografering i Storkøbenhavn. Ikke desto mindre kan vi sagtens finde ud af en løsning, hvis I skulle ønske at få taget jeres billeder et bestemt sted. Ved kørsel på over 50 km tager jeg en merpris, som vil blive indregnet i dit tilbud, så du altid kender den endelige pris på forhånd.

Nybagt familie billede med baby

Fotograf i København til familieportrætter

Hvis du søger en fotograf i København til familieportrætter, er I altid velkomne i mit fotostudie. Det ligger på Kastanie Allé 16, 2720 Vanløse, som er let at komme til både med bil, cykel og offentlig transport.

Fotostudiet ligger blandt andet i gåafstand fra Vanløse Station og Flintholm Station. Dertil er der mulighed for at parkere bilen uden foran studiet.

Tips og idéer til familiefotos

Inden der bliver taget familiefotos, kan det være en god ide at stille sig selv følgende spørgsmål:

1. Hvor mange billeder ønsker vi?
2. Skal der tages billeder i særlige konstellationer?
3. Skal vi have noget særligt tøj på?

Ved at få besvaret disse og andre spørgsmål på forhånd er I sikre på at få billederne, præcist som I ønsker dem og et endnu bedre resultatet, når alle er indforstået med, hvad der skal ske.

Famile fælder juletræ

Hvor ligger fotostudiet?

Fotostudiet ligger på Kastanie Allé 16, 2720 Vanløse i gåafstand fra Vanløse Station og Flintholm Station. Der er muligt at parkere bilen foran studiet.