Skip to main content

FamilieportrĂŚtter og familiefotos

Hos Life Photography kan du altid taget flotte familiefotos og familieportrÌtter til fornuftige priser. Bag kameraet stür John Bo, der har mere en 30 ürs erfaring som professionel fotograf. AfhÌngigt af jeres ønsker kan billederne büde blive taget i mit professionelle fotostudie eller pü en anden lokation. Kontakt mig i dag og fü et tilbud pü familiefotografering.

Læs mere om mine priser og dine muligheder her her →

Hvad koster et familiefoto?

Prisen for familiefotos afhÌnger af opgavens omfang, efterredigerings arbejde og eventuel kørsel. Netop af den grund vil jeg helst give dig et skrÌddersyet tilbud, efter en kort snak om dine ønsker og forventninger. Har du brug for en indikation af prislejet, kan du finde mine listepriser pü diverse fotoopgaver her.

Hvor tilbyder jeg portrĂŚtfotografering?

Nür det kommer til familiefotos, kan der vÌre mange forskellige ønsker til, hvor billederne skal tages. Der er mange hensyn at tage, og muligvis skal der tages billeder i forskellige familiekonstellationer.

Netop derfor bestrÌber jeg mig pü at gøre det sü let for jer som muligt ved at udvise mest mulig fleksibilitet og klarhed i vilkürene.

I udgangspunktet tilbyder jeg portrÌtfotografering i Storkøbenhavn. Ikke desto mindre kan vi sagtens finde ud af en løsning, hvis I skulle ønske at fü taget jeres billeder et bestemt sted. Ved kørsel pü over 50 km tager jeg en merpris, som vil blive indregnet i dit tilbud, sü du altid kender den endelige pris pü forhünd.

Nybagt familie billede med baby

Fotograf i København til familieportrÌtter

Hvis du søger en fotograf i København til familieportrÌtter, er I altid velkomne i mit fotostudie. Det ligger pü Kastanie AllÊ 16, 2720 Vanløse, som er let at komme til büde med bil, cykel og offentlig transport.

Fotostudiet ligger blandt andet i güafstand fra Vanløse Station og Flintholm Station. Dertil er der mulighed for at parkere bilen uden foran studiet.

Tips og idĂŠer til familiefotos

Inden der bliver taget familiefotos, kan det vÌre en god ide at stille sig selv følgende spørgsmül:

1. Hvor mange billeder ønsker vi?
2. Skal der tages billeder i sĂŚrlige konstellationer?
3. Skal vi have noget sÌrligt tøj pü?

Ved at fü besvaret disse og andre spørgsmül pü forhünd er I sikre pü at fü billederne, prÌcist som I ønsker dem og et endnu bedre resultatet, nür alle er indforstüet med, hvad der skal ske.

Famile fĂŚlder juletrĂŚ

Hvor ligger fotostudiet?

Fotostudiet ligger pü Kastanie AllÊ 16, 2720 Vanløse i güafstand fra Vanløse Station og Flintholm Station. Der er muligt at parkere bilen foran studiet.