Skip to main content

Fotokunst

Er du på udkig efter eksklusivt fotokunst til væggene i hjemmet eller på kontoret? Life Photography tilbyder et begrænset udvalg af de smukkeste billeder fra kamerarullen. Du kan se dem alle herunder. Ønsker du at bestille et af billederne eller skulle du have spørgsmål til fotokunsten, skal du være velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen, e-mail eller telefon. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Læs mere om fotokunsten, priser og vilkår her →

Alt du skal vide om fotokunsten

Alle billederne leveres med paspatu og ramme i 2 forskellige størrelser, A4 og A3

Hvert motiv er nummereret fra nr. 1 til 99, idet jeg kun fremstiller 99 billeder af hvert motiv, sa er du også sikker pa at ingen andre har samme nummer af dit motiv, f.eks. 7/99.

Hvad koster billederne?

Billedestørrelse A4 = 21 x 29,7 cm. Ramme str. 30 x 42 cm. Pris : 795,- kr. pr. stk.

Billedestørrelse A3 = 29,7 x 32 cm. Ramme str. 40 x 50 cm. Pris : 1.175,- kr. pr. stk.

Billedernes holdbarhed og styrke

Alle motiver er indrammet uden glas, idet glas mange gange skaber genskin og vil hæmme udseendet på motivet. Alle billederne er behandlet med en professionel beskyttende spray, som forhindrer UV-stråler, og billedet vil beholde de naturlige farver i minimum 50 år, så de ikke falmer. Denne spray bevirker også, at man trygt kan berøre billedet uden at afsætte fingeraftryk.

Hvilket fotopapir printes billederne på?

Motiverne er printet pa professionelt fotopapir, med en holdbarhed pa minimum 50 år. Jeg har valgt at printe hvert enkelt motiv på en papirtype, som jeg mener passer til motivets gengivelse. Nogle motiver er for eksempel printet på en papirtype som føles og har udseende som et malerilærred.

Hvordan foregår betaling?

 Betalingen for billeder kan foretages gennem Netbank eller Mobilepay, der oplyses efter din bestilling. Alle priser er inkl. moms. Hvis billedet/billederne skal sendes til en adresse i Danmark, tillægges 85,- kr. i fragtgebyr.

Hvordan bliver billedet leveret?

Billederne vil være pakket forsvarligt, så de ikke lider skade under fragten.

Hvis det skal sendes til en adresse i Storkøbenhavn, vil det blive leveret personligt af mig og uden fragtgebyr.