Skip to main content

Tilbud! 15% rabat på al fotografering booket inden 1. september

Professionel gravid fotografering

Ønsker du at få foreviget din smukke graviditet med en portrætfotoserie? Eller skal der tages billeder sammen med den lille nyfødte baby? Jeg står klar med mine 30 års erfaring til at gøre dine drømme til virkelighed.

Læs mere om mine priser og vilkår her →

Køb gavekort til fotografering

Hos Life Photography kan du købe gavekort til dig selv og andre. En perfekt gave til dine børn eller forældre til den jobsøgende eller det nyforlovede par. Gavekortets beløb fastsætter du helt selv. Kontakt mig, så vi i fællesskab kan sammensætte et gavekort.

Priser på gravid fotografering

Hos Life Photography er du altid sikker på at få en fordelagtig pris både på graviditetsfotografering og babybilleder. En portrætfotoserie med 1-4 deltagende koster kun 875 kr. Med i prisen får du endda 2 fuldt redigerede, digitale billeder, og hvis det ønskes op til 50 kilometers kørsel.

Fotografering kan enten foregå i vores fotostudie, hjemme hos dig i privaten eller på en anden given lokation (for eksempel ude i naturen) efter dit ønske. Hver lokation har sit unikke særpræg, når lyset, baggrundene og motiver ændres. Af den grund du også vælge at få taget billederne flere forskellige steder. Uanset dine ønsker er vi sikre på at kunne skræddersy et fair tilbud.

Kontakt mig her →

Hvor ligger fotostudiet?

Fotostudiet ligger på Kastanie Allé 16, 2720 Vanløse. Det er let at komme til både med bil, cykel og offentlig transport.

Fotostudiet ligger blandt andet i gåafstand fra Vanløse Station og Flintholm Station. Dertil er der mulighed for at parkere bilen uden foran studiet.

Fotografering af gravide i tryg atmosfære

En tryg og afslappet atmosfære er afgørende for enhver god fotoserie – og særligt når det gælder graviditetsbilleder eller babyfotografering. Derfor tager vi os god til hos Life Photography til at få skuldrene helt ned, da det skaber de bedste resultater. Vi skynder ikke på dig, og vi er først færdige med arbejdet, når du har fået det helt rigtige billede. For os handler det om professionel integritet og om at give dig den bedste oplevelse.

Gode råd til fotografering af gravide

Gravide har noget helt særligt over sig. Og netop det særlige skal vi gerne kunne fange med et kamera. Af den grund vil jeg gerne dele mine bedste råd til, at du får mest muligt ud af dine billeder:

1. Hvornår skal du have billedet taget?

Hvis du gerne vil have et helt klassisk graviditetsfoto, hvor den store, flotte mave er kommet frem, skal du få taget dit billede omkring fire uger før termin.

2. Tag løsthængende tøj på inden fotografering.

Inden du skal vise maven frem, kan det være en god idé at gå i løsthængende tøj i timerne op til fotografering, så du ikke får mærker på huden.

3. Medbring gerne familie eller venner

Du er klart smukkest, når du er afslappet, og derfor skal du altid være velkommen til at tage nogen med så som faren, familiemedlemmer, venner eller veninder, der kan hjælpe dig til at gøre oplevelse endnu bedre.

4. Husk tøj til fotografering

Det er meget forskelligt fra person til person, hvilket tøj man ønsker at have på under fotograferingen. Let beklædning og undertøj er som regel bedst til at vise maven frem, som ofte er selve omdrejningspunktet for billedet. Dertil kan kropsnære, ensfarvet t-shirts og kjoler også skabe flotte resultater. Anbefalingen er derfor at tage lidt forskelligt med, så du kan prøve flere ting af og se, hvad der virker bedst for dig.

Mor og baby datter med hårbøjler