Skip to main content

Tilbud! 15% rabat på al fotografering booket inden 1. september

Dygtig modefotograf til lave priser

Life Photography tilbyder modefotografering i hele landet og kan løse alle opgaver indenfor fotografering af fashion og mode. Hvad enten du skal have taget billeder ved en catwalk eller til lanceringen af en ny kollektion, kan jeg assistere dig med mine mere end 30 års erfaring indenfor feltet. Kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud.

Læs mere om mine priser og vilkår her →

Priser på produkt, fashion- og modefotografering

Da to opgaver sjældent er ens, har jeg ikke faste priser på fotoopgaver indenfor produkt, fashion- og modefotografering. Da produktskuddet, fotograferingen ved catwalken eller billedserien af kollektion helst skal opfylde dine ønsker, vil jeg hellere komme med et uforpligtende tilbud, når jeg har hørt mere om opgaven. Ring til mig i dag eller kontakt mig her på hjemmesiden for at høre mere. Du kan også se mine øvrige priser her for at få en fornemmelse af prislejet for mine ydelser.

Kontakt mig her →

Modefotografering hvor du ønsker det

På opgaver indenfor modefotografering handler det om at få tøjet, tasken, skoene og andre produkter frem i flot sammenspil med billedets øvrige motiv. Æstetikken og stilen er i højsædet, uanset om opgaven foregår på catwalken, i fotostudiet eller på location. Jeg står klar til at hjælpe dig med din fotoopgave i langt det meste af landet. Prisen for modefotografering og fashion fotografering afhænger naturligvis af opgavens omfang og antal kørselskilometer. Ring til mig eller udfyld kontaktformularen her for at få et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris.

Fashion fotograf der giver hjælp til billedkomposition

De bedste billeder tages i samspillet mellem fotograf og det fotograferede objekt. Derfor får du en proaktiv og idérig fotograf, der både imødekommer dine ønsker og kommer med forslag til forbedringer af sættet, vinkler og omgivelser. Dette er en fordel for dig, da du i så fald også får en omstillingsparat fotograf med på sættet, som sørger for at få det bedste ud af øjeblikket trods vanskeligheder med vind og vejr.

Kontakt mig her →