Skip to main content

Tilbud! 15% rabat på al fotografering booket inden 1. september

Sådan får du mere ud af din bryllupsfotograf

By 22. oktober 2020november 8th, 2020Blog
Nygift par bryllupsfotografering ved sø

Går du og leger med tanken om at hyre en professionel bryllupsfotograf, som kan forevige jeres store dag? Der er mange gode grund til at gøre den drøm til virkelighed. Blandt andet får I muligheden for at få fysiske minder fra dagen, som derved bliver lettere at huske tilbage på selv mange år ude i fremtiden.

Men selv den dygtigste fotograf kan have brug for hjælp fra de, der bliver fotograferet. Netop af den grund vil jeg i dette indlæg give dig nogle gode råd til, hvordan du får endnu mere ud af din bryllupsfotograf, så du sikrer dig de bedst mulige bryllupsbilleder i sidste ende.

Bryllup på Koldinghus

Dette indlæg er baseret på min seneste tur til Koldinghus, hvor jeg skulle tage billeder til et dejligt bryllup. På vejen dertil tændte jeg kameraet for at kunne give dig lidt gode råd, om hvordan du får endnu mere ud af at hyre mig som jeres bryllupsfotograf. I dette indlæg har jeg også sørget for at tage lidt stemningsbilleder fra brylluppet med et videokamera, så du lettere kan få en fornemmelse, hvordan jeg arbejder.

 

Et bryllup er noget helt særligt

Jeg elsker at tage billeder til bryllupper. Der er en helt særligt nerve, som følge af at man kun har et skud i bøssen. Netop af den grund er forberedelse, planlægning og klare aftaler vigtige, så brudeparret får en god oplevelse og et flot resultat.

Inden et bryllup vil jeg som ofte sørge for at holde en slags konsultation. Et lille møde, hvor vi får talt om jeres ønsker til bryllupsfotografering, får lagt de praktiske informationer på bordet som lokation og tidspunkt og endelig taler vi om, hvordan I og jeres gæster kan være med til at skabe endnu bedre bryllupsbilleder.

På selve dagen vil jeg altid komme i god tid og snuse lidt rundt i omgivelserne for at finde de gode vinkler i forhold til lys og baggrund. Dermed kommer alle de tekniske detaljer for fotograferingen på plads. Spørgsmålet er derfor nu, hvad I kan gøre for at skabe bedre resultater.

 

 

Hvad kan du hjælpe med?

Det vigtigste i et billede er motivet. Af den grund er det jer, som er med til at sætte rammerne for, hvor gode billederne i sidste ende kan blive. Jeg vil altid sikre, at teknikken og billedkompositionen så du kommer til at tage dig bedste ud og vise dine bedste sider frem.

Derfor er alt, du skal gøre at slå dig løs og være naturlig. Du må gerne poserer, du må også gerne lade som om kameraet ikke er der, så længe du er frisk på at spille med og give linsen alt, hvad du har. I denne video kan du se, hvordan jeg dirigerede et gruppebillede til et bryllup i Koldinghus:

 

 

Leave a Reply