Skip to main content

Tilbud! 15% rabat på al fotografering booket inden 1. september

Julefotografering – en personlig gave fra hjertet

Skab glæde med julefotografering! Vi tager professionelle billeder til skarpe priser både on location og i vores fotostudie. Vi kan klare alt, du har brug for til billedgaven, hvis du vil forkæle dem, du har nært. Vi tager julebilleder helt frem til d. 20. december!

Køb gavekort i julegave

Hos Life Photography kan du købe gavekort til dig selv og andre. En perfekt gave til dine børn eller forældre til den jobsøgende eller det nyforlovede par. Gavekortets beløb fastsætter du helt selv. Kontakt mig, så vi i fællesskab kan sammensætte et gavekort.

Galleri - julefotografering

Giv billedgaver i julegave

Billedgaver er med tiden blevet fast inventar under juletræet i mange danske hjem. Det er den oplagte personlige gave, som du kan forkæle familiemedlemmer og venner med i julens trængsel og alarm i en tid, hvor vi skal huske at komme hinanden ved.

Ofte gives billedgaverne indpakket i kalendere, julekort, fotobøger eller i flotte rammer, som modtageren kan have stående fremme til glæde i de næste mange år. Hos Life Photography kan vi hjælpe med det vigtigste nemlig de knivskarpe, professionelle billeder.

Dygtig portrætfotograf med mange års erfaring

Måske sidder du lige nu med tanken om at give en flot portrætserie af dig selv, dine børn, den nyfødte baby eller hele familien, som gave til én du holder af. I det tilfælde vil du hos Life Photography kunne få opfyldt alle dine behov til en fornuftig pris af en fleksibel, kreativ og dygtig portrætfotograf med mere end 30 års erfaring.

Hvad enten du ønsker at få taget billederne derhjemme, i et professionelt fotostudie eller på en ønsket lokation, så er det hele muligt. Vi garanterer, at kvaliteten af julefotograferingen er i top, så du kan videregive en flot, personlig gave. Kontakt os i dag og få et godt tilbud.

Priser på julefotografering

Prisen for julefotografering afhænger naturligvis af opgavens omfang samt kørselstid til lokationen. Standardprisen for julefotografering er 875 kr., hvilket inkluderer fotografering af 1-4 personer, fire redigerede, digitale billeder i fuld opløsning og 50 km kørsel. Passer det ikke til dine behov, eller har du særlige ønsker, kan du naturligvis altid kontakte os og få et skræddersyet og uforpligtende tilbud på julefotografering.

Kontakt mig her →

Pakkeløsninger

Et portrætfoto er en af de bedste gaver du kan give. Derfor har jeg samlet 2 pakkeløsninger, som dækker langt de flestes behov. Andre pakkeløsninger kan selvfølgelig også laves, så den matcher dine ønsker.

Pakke 1:

  • 1 fotosession varighed 45 min
  • 4 stk. digitale billeder i fuld opløsning samt 4 print af disse i str. 13X18

1325 kr.

 

Pakke 2:

  • 1 fotosession varighed 45 min
  • 4 stk. digitale billeder i fuld opløsning samt 2 print af disse i str. 13×18 og 2 stk. print i str. A4

1.650 kr.

 

Gavekort:

En anden god gave ide, er et gavekort, som altid vil gøre lykke hos modtageren.

Gavekortet vil eksempel vis kunne bruges på portrætfotografering til fx CV billeder, bryllupsfotografering eller andre fotoopgaver.

Kontakt mig, så vi i fællesskab kan sammensætte et gavekort.

Gavekortets beløb fastsætter du helt selv

 

Inspiration til julefotografering

Hos Life Photography ønsker vi, at du får taget præcist de billeder, som du drømmer om, så du kan give den bedste gave. Skulle du imidlertid have brug for lidt inspiration, ser vi, at følgende konstellationer plejer at være populære som billedgaver:

1. Store familieportrætter til bedsteforældre, familiemedlemmer, der bor langt væk eller tætte venner.

2. Babyportrætter eller børneportrætter til de stolte bedsteforældre, onkler og tanter.

3. Søskendeportrætter til forældrene.

4. Enkeltportrætter af børnene til forældrene.

5. Billede af bedsteforældrene til den øvrige familie.

Uanset hvad du skal bruge billedet til hjælper jeg gerne til med mine mere end 30 års erfaring som portrætfotograf. Jeg tilbyder faste lave priser og dækker store dele af Danmark. Kontakt mig i dag og få et godt tilbud.

Julefotografering af dreng
Mor og datter i julekostumer

Hvordan kan du give billedgaver?

Der er mange måde at pakke sine billedgaver flot ind.

Du kan for eksempel få lagt dem ind i en kalender eller få lavet et flot julekort. Du kan også få rammet billederne ind eller få dem printet ud til fotobogen.

Hos Life Photography har vi mulighed for at printe helt op til A2+ på højkvalitets fotopapir.

Med sådan et i hånden skal du kun bruge en ramme, førend du er i mål med årets personlige julegave.

Juleportrætter af hele familien?

Nogle foretrækker at sende et personligt julekort frem for at give billeder i gave. Vi står altid klar til at give dig et godt tilbud på smukke juleportrætter af hele familien. Billederne kan både tages som enkeltportrætter eller som gruppebillede. Ring til os i dag og få et godt tilbud på julefotografering.

 

Giv dine forældre den bedste gave

Som forældre kan det være svært at se sine børn vokse op. Man ville så gerne have, at de altid havde den alder, som de har lige nu. Derfor er et portrætbillede en oplagt gaveidé, som dine forældre vil elske dig for at have givet dem. Det samme gør sig naturligvis gældende for bedsteforældre, hvor du kan slå dig sammen med brødre, søskende, fætre og kusiner for at fange det ultimative gruppebillede.

Famile fælder juletræ

Ofte stillede spørgsmål

Hvor tilbyder Life Photography julefotografering?

Jeg tilbyder julefotografering og anden portrætfotografering i hele Storkøbenhavn og det meste af Sjælland. Alternativt kan du få taget billederne i fotostudiet, der er beliggende i Vanløse.


Hvor lang tid er der afsat til fotografering?

Som oftest vil der være afsat 1,5-2 timer, alt afhængigt om der er tale om en portrætfotoserie af en enkelt person, eller om det er en hel familie. Intet bør dog være forhastet, og derfor skal du se dette som vejledende. Har du særlige behov, der kræver mere eller mindre tid, kan vi altid finde ud af en løsning til dine behov.


Hvor mange billeder bliver der taget ved fotografering?

Afhængigt af opgavens størrelse tager jeg typisk mellem 40 og 250 billeder på dagen. Derfor kan du være sikker på, at vi får taget mange forskellige versioner af portrættet.


Hvad koster det at få printet sine billeder?

Jeg tilbyder udprint af alle billeder i størrelser fra 13×18 cm til A4, A3, A2 og A2+. Priserne starter ved 148,- kr. pr. billede og går op til 748,- for store udprint.

Om vi vil det eller ej, er verden blevet mere digital. Derfor har langt de fleste af os også fået en slags digitalt butiksvindue, hvor venner, bekendte, kolleger og alle dem, vi endnu ikke har mødt, har mulighed for at “tjekke os ud”. Af den grund kan man føle sig fristet til at ville fremstå så præsentabelt som muligt, i særdeleshed hvis det er kærligheden, man er på jagt efter.

Jeg har mange års erfaring med portrætfoto til både datingprofiler, datingapps og sociale medier. Så hvis du er på udkig efter en professionel fotograf til at klare denne type fotoopgaver, vil jeg meget gerne give dig et fordelagtigt tilbud. Du kan se min priser her.

Hvor ligger fotostudiet?

Fotostudiet ligger på Kastanie Allé 16, 2720 Vanløse. Det er let at komme til både med bil, cykel og offentlig transport.

Fotostudiet ligger blandt andet i gåafstand fra Vanløse Station og Flintholm Station. Dertil er der mulighed for at parkere bilen uden foran studiet.

Life Photography har altid transparente priser, og du betaler først, når din portrætfotoserie er færdig og leveret til dig.

John Bo professionel fotograf

Kontakt mig her