Skip to main content

Tilbud! 15% rabat på al fotografering booket inden 1. september

Søskendefotografering i København

Fotografering af søskende er en fantastiske måde at indkapsle en helt særlig tid i jeres liv. Ved forevigelsen i et billede kan både I og jeres forældre let grave de dejlige minder frem, der særligt kan være rart, når de “ikke længere så små” først er fløjet fra reden.

Hos Life Photography udføres søskendefotografering på jeres præmisser og med udgangspunkt i jeres idéer. Her er der tid og rum til at være kreative og prøve en masse ting af. Hvad end I ønsker at få taget billederne i et fotostudie, i skoven eller et helt tredje sted, så er vi med på den værste.

Bliv inspireret af galleriet nedenfor eller læs mere om mine priser og dine muligheder her →

Køb gavekort til fotografering

Hos Life Photography kan du købe gavekort til dig selv og andre. En perfekt gave til dine børn eller forældre til den jobsøgende eller det nyforlovede par. Gavekortets beløb fastsætter du helt selv. Kontakt mig, så vi i fællesskab kan sammensætte et gavekort.

Hvad er prisen for en fotografering af søskende?

Basisprisen for fotografering af søskende er 875 kr. I denne pris medfølger fælles billeder af 1-4 personer, to redigerede, digitale billeder i fuld opløsning, eventuelt 50 kilometers kørsel samt de øvrige billeder fra fotoshootet. Skulle I have ønsker derudover, finder vi en fair pris, der ligger i samme leje som basisprisen.

For eksempel inkluderer basisprisen 50 kilometers kørsel. Ikke desto mindre kan vi sagtens finde ud af en løsning, hvis I skulle ønske at få taget jeres billeder et bestemt sted. For dette tager jeg en merpris, som vil blive indregnet i dit tilbud, så du altid kender den endelige pris på forhånd.

  Søskendebilleder og -portrætter i gave

  Individuelle og fælles portrætter af søskende er oplagte gaver til bedsteforældrene, tætte familiemedlemmer eller far og mor. Nogle vælger at indsætte billederne i fine rammer, mens andre foretrækker at lave en fotobog eller kalender med billederne. Uanset hvordan I ønsker at give gaven, sørger jeg for at få leveret billederne til jer i krystalklar opløsning, så de kan formateres efter jeres ønske.

  Udprint af søskendebilleder og -portrætter

  Mange søskende bliver fotograferet med henblik på at give billederne i gave. Hos Life Photography tilbyder vi at printe jeres billeder på højkvalitets fotopapir, som både gør billederne mere levende og mere modstandsdygtige overfor tidens tand. Her er priserne for udprint af billeder:

  13×18 pr. stk. 148,- kr.

  A4 pr. stk. 248,- kr.

  A3 pr. stk. 425,- kr.

  A3+ pr. stk. 525,- kr.

  A2 pr. stk. 648,- kr.

  Mod en lille merpris kan også sørge for en flot træramme, så gaven er klar til at blive pakket ind og givet.

  Køb gavekort til søskende fotografering

  Hos Life Photography har du mulighed for at købe et gavekort til søskendefotografering. Med et gavekort i hånden kan du give dine børn eller dine søskende en mulighed for at få taget både fælles og individuelle portrætter, som kan skabe glæde og gode minder minder langt ud i fremtiden. Gavekortet leveres i et pynteligt PDF-format, som kan printes ud og gives som en fysisk gave. Kontakt mig i dag og hør mere om muligheden for gavekort.

  Hvorfor få taget billeder som søskende?

  Søskende er nogle af de bedste legekammerater, man kan have. De forstår hinanden bedre end nogen anden, de ved, hvordan de skal få hinanden til at grine, og de vil altid gerne være sammen med hinanden. Derfor holder jeg særligt af at fotografere søskende på grund af det særligt bånd.

  Det er en fantastisk måde at fange en særlig tid i jeres liv på. Ved at udødeliggøre dem på et foto kan både du og dine forældre nemt grave de vidunderlige minder frem, som kan være særligt kærlige, når de “ikke så små” er fløjet fra reden.

  Vi udfører søskendefotografering på jeres præmisser og ud fra jeres ideer – uanset om det er i vores studie eller udendørs, hvor I føler jer mest trygge!

  Hvad med familiefotografering?

  Har I et ønske om at få forældre eller øvrige dele af familien med på billederne, kan vi naturligvis også tage familieportrætter. Afhængigt af omfanget vil der være en merpris, hvis der både skal tages billeder af søskende og hele familien. Kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud.

  Hvor lang tid tager fotograferingen?

  Søskendefotografering kan tage alt i mellem 30-60 minutter. Det afhænger af de, der skal fotograferes. Er det for eksempel de helt små, som skal fotograferes, kan det i høj grad afhænge af samarbejdsvillighed. Det kan i øvrigt gøre sig gældende for alle aldersgrupper, fordi de fleste har brug for akklimatisering samt at blive vant til kameraets insisterende linse.

  Det er min erfaring, at de bedste billeder bliver taget, når skuldrene er faldet godt ned, og man tør at give sig hen til fotograferingen. Netop derfor opererer jeg ikke med timepriser eller lignende. Vi bliver ved – inden for rimelighedens grænse – indtil vi har fået nogle flotte billeder i kassen, som I er glade for.

  Hvor ligger fotostudiet?

  Fotostudiet ligger på Kastanie Allé 16, 2720 Vanløse i gåafstand fra Vanløse Station og Flintholm Station. Der er muligt at parkere bilen foran studiet.