Skip to main content

Tilbud! 15% rabat på al fotografering booket inden 1. september

Børnefotograf med 30 års erfaring

Søger du en børnefotograf i København til at tage skønne billeder af dine børn eller hele familien? Hos Life Photography er du i gode hænder. Jeg tilbyder børnefotografering både on location og i mit professionelle fotostudie til rimelige priser. Kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud på børnefotografering til dine behov.

Galleri - børnefotografering

Børnefotograf i København med skarpe priser

Hos Life Photography er du altid sikret en god pris på alle typer portrætfotografering af børn, babyer og voksne. En helt standard portrætfotoserie koster 875 kr.

Den inkluderer en fotosession, to professionelt redigerede og digitaliseret billeder samt eventuelt 50 kilometers kørsel.

Du får naturligvis selv lov til at udvælge de to billeder, som du ønsker at få efterredigeret.

Som børnefotograf ved jeg, at der skal tålmodighed til for at få de helt rigtige billeder af de små. Derfor kan du forvente en fotosession uden hastværk, hvor der bliver brugt tid på at skabe en afslappet og tryg stemning, så billederne bliver så gode som muligt. Det vigtigste for mig er, at I får en god oplevelse og bliver glade for det endelige resultat.

Kontakt mig her →
Portrætfoto af barn

Portrætfoto af børn i flere konstellationer

Hvis du ønsker at få taget billeder børn og voksne i forskellige konstellationer og eventuelt på flere forskellige lokationer, vil det medfører en merpris. Eksempler herpå kunne være fotografering af søskende eller familieportrætter, der ofte afviger fra en standard portrætfotoserie. Du kan dog fortsat forvente en fair pris, der tager afsæt i det ovenstående prisleje. I sidste ende afhænger prisen af dine behov, og derfor vil jeg altid meget gerne komme med et skræddersyet tilbud, så du ender med de rigtige billeder.

Hvad betyder efterredigeringen for det endelige billede?

Det er væsentligt at understrege, at hensigten med efterredigeringen ikke er at foretage kunstige, kosmetiske ændringer. Jeg sørger blot for, at billedet står endnu skarpere, og så kan jeg eventuelt fjerne uønsket sår, bumser eller lignende, det vil sige midlertidige og uheldige træk, som de fleste gerne vil være foruden på en dag hos børnefotografen.

Køb gavekort til fotografering

Hos Life Photography kan du købe gavekort til dig selv og andre. En perfekt gave til dine børn eller forældre til den jobsøgende eller det nyforlovede par. Gavekortets beløb fastsætter du helt selv. Kontakt mig, så vi i fællesskab kan sammensætte et gavekort.

Hvor ligger fotostudiet?

Fotostudiet ligger på Kastanie Allé 16, 2720 Vanløse. Det er let at komme til både med bil, cykel og offentlig transport.

Fotostudiet ligger blandt andet i gåafstand fra Vanløse Station og Flintholm Station. Dertil er der mulighed for at parkere bilen uden foran studiet.

John Bo professionel fotograf

Kontakt mig her