Skip to main content

Tilbud! 15% rabat på al fotografering booket inden 1. september

Valentinsdag fotografering

Overrask kæresten med en personlig gave på Valentinsdag. Du kan for eksempel give en personlig billedserie i gave, der kan være mere eller mindre frækt anlagt. Du kan også invitere dit udkårne med på en fælles session. I begge tilfælde står jeg klar til at hjælpe med mine 30 års erfaring som fotograf.

Læs mere om mine priser og vilkår her →

Køb gavekort til fotografering

Hos Life Photography kan du købe gavekort til dig selv og andre. En perfekt gave til dine børn eller forældre til den jobsøgende eller det nyforlovede par. Gavekortets beløb fastsætter du helt selv. Kontakt mig, så vi i fællesskab kan sammensætte et gavekort.

Hvad koster en fotosession til Valentinsdag?

Hvad enten du vil have taget en personlig fotosession, vil have taget billeder sammen med dine kæreste eller ægtefælle eller har tanker om en helt tredje mulighed, vil prisen i udgangspunktet være 875 kr.

Prisen inkluderer to fuldt redigerede, digitale billeder og 50 kilometers kørsel til en eventuel lokation. I skal også være meget velkomne i mit professionelle fotostudie på Kastanie Allé 16 i Vanløse.

Kontakt mig her →

Flere billeder eller særlige ønsker?

Skulle du/I ønske flere redigerede billede, at få printet billederne i store eller små formater eller ønske at billederne tages længere væk end 50 km, vil jeg naturligvis gerne give dig et skræddersyet tilbud, hvor prisen fortsat er helt i bund. Du kan se mine standardpriser for billedredigering og print af billeder her.

Boudoirbilleder i valentinsgave

Personlige boudoirbilleder er er fantastisk valentinsgave, man kan give sin partner. Boudoir er en helt særligt fotograferingsstil, hvor det i særlig høj grad handler om at fremhæve kvindes skønhed og sensualitet. Oftest tages billederne med intet eller meget lidt tøj på kroppen, som skal fremhæve de flotte kurver. Dertil er billederne ofte i sort/hvid for det kunstneriske aspekt, arbejdet med skyggerne og for at gøre øjnene endu mere intense. Så selvom boudoirbilleder har en fræk karakter, er det endnu mere centralt, at det giver et boost til kvindens selvværd, samt at hun på kunstrisk vis kan få fremanet sin sensuelle væsen i et billede. Hvis boudoir lyder som noget for dig, kan du læse mere om boudoirfotografering her.